Home8 alarmpakke for hjem og bedrift

3999 kr

En smidig alarmpakke med alt tilbehør som trengs for å skape en trygg leilighet. De smarte sensorene sender umiddelbart en alarm til telefonen hvis noe skjer, og du kan på en effektiv måte verifisere det som har skjedd via overvåkingskameraet. Hvis du trenger å sikre flere områder, er systemet svært lett å bygge ut. Du kan koble til opp til hele 72 enheter! Pakken er heldekkende og inkluderer kameraovervåking innendørs, skallbeskyttelse for to dører (for eksempel ytterdør og balkongdør), en smart bevegelsessensor og en kraftig sirene. I pakken følger det også med vår sentralenhet som gir stabil oppkobling mot alle enheter, også i betonghus. Appen er sentral i alarmen, og fra den kan du styre alle funksjoner og titte på overvåkingskameraet etter eget ønske. Hele systemet er trådløst (overvåkingskamera og sirene trenger strøm) og dessuten konfigurert og klart slik at det er virkelig raskt å komme i gang.

Vær oppmerksom på at denne pakken krever abonnement. Seks måneders abonnementsavgift er inkludert i prisen, og lisensen koster 199 kr/mnd.

Varenummer: 94254-H Kategori:
Les mer

Mer informasjon

Våre prisgunstige abonnementer

Home8 tilbyr en heldekkende skyløsning, og for å holde alt gående tar vi derfor ut en mindre abonnementsavgift. Vi har to forskjellige abonnementer der grunnabonnementet tilbyr mange gode funksjoner og premiumabonnementet også gir deg livstidsgaranti. Hvis du kjøper et nytt system (en alarmpakke), inngår seks måneder uten kostnad. Hvis du kjøper tilleggsprodukter til det nye systemet, omfattes også disse av ett og samme abonnement.

Nedenfor finner du en enkel beskrivelse av hva som inngår i våre abonnementer. Hvis du vil øke med flere kameraer eller brukere i tillegg til det som inngår, koster det 29 kr/mnd og kamera/bruker (49 kr/mnd per kamera for premiumabonnement).

Grundabonnemang
199 kr/mnd*
**Mer enn to kameraer koster SEK 29 kr/mnd og kamera
Opp til seks brukere + ubegrensede nødkontakter?
Fri support via e-post og telefon?
Uendelige integrasjonsmuligheter?
Ubegrenset antall tilkoblede enheter?
30 dagers videolagring i skyen (høyst 2 stk. kameraer)?
Kryptert trafikk (AES256)?
AI – menneskedetektering via kameraene?
Premiumabonnemang
249 kr/mnd*
*Mer enn to kameraer koster SEK 49 kr/mnd og kamera
Dette inngår i grunnlisensen pluss
Livstidsgaranti på alle tilkoblede produkter?
10 % rabatt på tilbehør?

Innebygd sikkerhet i Home8

At et alarm gir økt sikkerhet mot innbrudd og brann, er viden kjent, men hvordan ser den interne sikkerheten ut?

Home8 har satset mye på å sikre brukerens opplysninger og bygge inn rigide sikkerhetsfunksjoner for å kunne levere en tjeneste som på mange måter er like sikker som banken. Vi kan si dette siden all data krypteres med AES256-kryptering, en patentert brannmur brukes som ekstra beskyttelse og unik programvare hindrer hackere i å komme til det trådløse nettverket og dets trafikk.

Bankkryptering – AES-256

Alle produkter fra Home8 er utstyrt med et svært høyt sikkerhetsarrangement, blant annet krypteres all trafikk med samme kryptering som banken din bruker, AES-256. Det betyr at fra materialet forlater kameraet på vei mot skyen og deretter tilbake til appen i telefonen, er materialet umulig å komme til. Alt du spiller inn, er like sikkert som pengene i banken, og det kaller vi sikkerhet!

Ekstra patentert brannmur

I sentralenheten fra Home8 sitter en ekstra, patentert brannmur, i tillegg til den i din egen ruter. Gjennom datatunnelering kan ruterens brannmur holdes intakt uten portåpninger. Dermed slipper du risikoen med å åpne opp nettverket. Det betyr at inngrep effektivt stoppes før de engang har en sjanse til å komme til informasjon eller bruke enhetene til hackerangrep mot større bedrifter og offentlig virksomhet. Det brannmuren i sentralenheten fra Home8 gjør, er bare å tillate kommunikasjon som kommer fra Home8-skyen. Det stopper effektivt inntrengingsforsøk som mot formodning har tatt seg forbi ruterens brannmur, veldig sikkert helt enkelt.

Anti-sniffing – Beskytter lokal trafikk

Home8 tenker ikke bare på trafikken som går fra sentralenheten til skyen, men også informasjonen som overføres mellom kameraene (og andre WiFi-enheter) og sentralenheten. For at ingen skal kunne komme til informasjonen, finnes en patentert programvare som hindrer at noen tyvleser WiFi-trafikken i sentralenhetens nettverk. Enkelt kan du si at programvaren vilkårlig justerer brukernavn og passord slik at det hele tiden er umulig for en hacker å finne riktige opplysninger for å kunne hacke seg inn og sniffe til seg datatrafikk.

Smarte integrasjoner direkte i appen

Home8 er et system som enkelt integrerer flere svært smarte løsninger som gjør hjemmet ditt både smartere og sikrere. Gjennom integrasjoner kan du styre funksjoner i andre systemer fra et sentralt punkt, Home8-appen. Det øker nytten av både den nye alarmen og de smarte løsningene som du integrerer.

Tenk deg Philips Hue. Du kan alene skape scenarier og tenne, slukke lamper osv. Hvis du integrerer Hue med Home8, kan du i stedet aktivere lamper når du slår på alarmen eller få alle lamper til å blinke hvis alarmen går! Ingenting av dette kan skapes uten smarte integrasjoner, en uslåelig styrke i et Home8-system.

IFTTT

Home8 er klar for virkelig automasjon via IFTTT der du kan skape en uendelig mengde smarte scenarier på en svært enkel måte. Du kan for eksempel automatisk aktivere kameraer når du slår alarmen på eller automatisk slå av og på hvis du har telefonen med deg. Det finnes mengder av ferdige applets, og når de er slutt, kan du skape egne ut fra en mengde «triggers» og «actions».

PHILIPS Hue

Smarte lamper er nesten like med Philips Hue. Gjennom integrasjonen mellom Home8 og Hue kan du enkelt styre belysningen direkte via Home8-appen og skape scenarier over hvordan belysningen skal styres avhengig av hva du gjør med alarmen. Du kan for eksempel tenne lyset når du aktiverer alarmen eller tenne alle lysene i huset hvis alarmen går for å skape oppmerksomhet.

Google Assistant

Google assistant er en smart stemmeassistent fra Google som hjelper deg å styre hjemmet ditt på en enkel måte. Home8 er helt integrert med Google assistant, og du kan ikke bare slå av og på alarmen, men også åpne garasjedøren kun ved hjelp av stemmen. Nye funksjoner utvikles stadig, og stemmestyringen blir bare bedre og bedre, så dette er definitivt en del av fremtiden.

Amazon Alexa

Alexa er en stemmeassistent utviklet av Amazon som hjelper deg å styre hjemmet ditt. Home8 er helt integrert med Alexa. Det gjør at du for eksempel kan styre alarmen og åpne garasjedøren kun ved hjelp av stemmen. Nye funksjoner kommer hele tiden, så Alexa og Home8 blir bare bedre for hver dag.

Dropbox

Dropbox er en moderne skylagringsplattform som du kan integrere helt med Home8. Gjennom integrasjonen kan du enkelt lagre og dele videomateriale så vel som statistikk og annet som du vil lagre og dele. Gjennom Dropbox kan du også få tilgang til materialet fra flere forskjellige enheter, for eksempel datamaskin og iPad hvis du vil redigere statistikk eller bare se materialet i et større format.