Intelligent videoanalyse

Nå slipper du å analysere videomateriale i all evighet. Det langtekkelige analysearbeidet kan nå overvåkingskameraenes innebygde intelligens løse for deg på en svært enkel måte. Du kan enkelt sette opp virtuelle gjerder med alarmfunksjoner og stille inn flytberegninger og få alt sammenfattet for rask oversikt.

Hva kan intelligent videoanalyse brukes til?

Egentlig er det nesten bare fantasien som setter grensene for hva det kan brukes til. Det vanligste er å bruke intelligent videoanalyse for å telle passeringer av mennesker. Det kan være verdifullt hvis man vil holde kontroll på antall besøkende i en butikk eller lignende. Det er også mulig å sette virtuelle stengsler der kameraet kan utløse en PUSH-alarm hvis noen passerer, eksempelvis om du vil overvåke en dør eller en viss del av hagen. Det finnes også en mulighet for å skape enveispassasjer for raskt å få rede på om noen går i feil retning. Dette kan eksempelvis brukes ved enkeltrettede innganger for å stoppe dem som forsøker å gå i feil retning. Hvordan disse funksjonene brukes, varierer, men det kan være svært bra for butikkmiljøer der besøksflyten kan analyseres gjennom strategiske kameraplasseringer.

Hvordan fungerer det?

Intelligent videoanalyse er basert på at en spesiell programvare i kameraet eller videolagringsenheten konstant analyserer hva som skjer i bildet. Gjennom smarte algoritmer kan kameraet se hva som skjer i bildet og lynraskt registrere og behandle informasjonen. Å bruke intelligent videoanalyse er veldig enkelt ved å velge hvilken funksjon som skal brukes og deretter intuitivt dra en strek i bildet som kameraet deretter bruker i sin analyse.

Hvilke produkter støtter intelligent videoanalyse?

Intelligent videoanalyse støttes av AVTECHs finere kameraer og videolagringsenheter. De IP-kameraene som støttes, er fra AVTECHs 5- og 8-serie som også er de skarpeste kameraene med andre smarte funksjoner. Også AVTECHs beste videolagringsenheter for både IP og TVI / HD CCTV (analoge) har den smarte programvaren innebygd. For at den intelligente videoanalysen skal fungere i en IP-basert videolagringsenhet, kreves det at både kameraet og enheten støtter det.

Produkter med intelligent videoanalyse

Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 4999 kr
Storselger
Fra: 14999 kr