Overvåkningsbutikkens kjøpsvilkår

Anvendelse

Overvåkningsbutikkens kjøpsvilkår gjelder for salg av produkter og tjenester på www.overvakningsbutikken.no og gjelder hvis ikke annet har blitt avtalt.

Informasjon om produkter

Varene som finnes på Overvåkningsbutikken.no, inngår i vårt ordinære sortiment. Informasjonen som angis her, er styrende, og er den som gjelder fremfor andre informasjonskilder og publikasjoner med forbehold om trykkfeil. Informasjonen kan endres uten forvarsel avhengig av oppdateringer på produktet eller i vårt tilbud. Se produktblad eller besøk respektive leverandør for mer utførlig informasjon om respektive produkt.

Priser og frakt

Aktuelle priser på produkter oppdateres i sanntid. Prisene angis i NOK og inkluderer merverdiavgift for forbruker og ekskluderer merverdiavgift for foretak.

Overvåkningsbutikken har rett til å endre tilbudte priser uten foregående varsel. Mellom Overvåkningsbutikken og kunde gjelder avtalt pris hvis ikke annet er særlig avtalt.

Frakt tilkommer på samtlige leveranser. Den totale fraktkostnaden beregnes ved bestilling når det fremgår hvilke transportmåter som kan velges og kostnader for disse.

Du finner mer informasjon om fraktkostnad i kassen før du betaler.

Bestilling og ordrebekreftelse

Når du bestiller på Overvåkningsbutikken.no, aksepterer du disse kjøpsvilkårene. Ved å akseptere vilkårene forplikter du deg til å følge vilkårene i sin helhet og godkjenner behandling av dine personopplysninger ifølge nedenstående.
Ved ordreplassering sendes en mottaksbekreftelse med overskriften «Takk for din bestilling» via e-post. Denne mottaksbekreftelsen utgjør informasjon om innholdet i bestillingen. I forbindelse med at ordren sendes, vil du få ytterligere beskjed via e-post og iblant sms avhengig av valgt transportmåte.

Betalingsvilkår

Betalinger på Overvåkningbutikken.no skjer via Svea Checkout der du kan velge betalingsmåte etter ønske (faktura, delbetalning/konto, kort osv.). Betalningarna håndteres via Svea (Svea Finans NUF), og alle vilkår for denne tjenesten finner du ved kassen. For å betale med faktura/konto/delbetalning må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura/konto/delbetalning er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF.

Endre/avbestille ordre

Du har mulighet til kostnadsfritt å endre ordren frem til pakken har blitt sendt fra oss, det vil si frem til du mottar en leveringsbekreftelse. Endring kan skje per telefon til 64 83 83 00. Etter at ordren har blitt sendt, kan det ikke gjøres endringer. OBS! Hvis du forskuddsbetaler ordren, kan det ikke gjøres endringer etter at betalingen er gjennomført.

Leveranse

En ordre på produkter som finnes på lager og mottas før klokken 10.00 en hverdag, sendes som regel samme dag. Leveringstiden er normalt 3–5 dager avhengig av valgt transportmåte og leveringssted.

Avhengig av valgt leveringsmåte havner pakken enten på nærmeste utleveringssted eller leveres direkte på døren.

Hvis en pakke skal løses ut, får du via varsling informasjon om hvor og når pakken skal løses ut. Overvåkningsbutikken står for risikoen ved varen til den er utlevert til deg.

Uutløste pakker debiteres en avgift på 800 kr inklusive merverdiavgift for å dekke Overvåkningsbutikkens kostnader for frakt og administrasjon.

Angrerett

Hvis du vil benytte deg av angreretten, skal du som kunde kontakte Overvåkningsbutikken via 64 83 83 00 eller via post@overvakningsbutikken.no for å få videre instruksjoner. Alle returer skal sendes tilbake til oss via våre fraktsedler. Varer som sendes inn utenfor vårt system, tas ikke imot av oss. Produktbeløpet tilbakebetales innen 14 dager fra vi har mottatt returen av varen.

Du har rett til å undersøke varen i den utstrekning som kreves for å fastslå varens egenskaper eller funksjon. Hvis du har brukt eller håndtert varen i større omfang enn nødvendig, kan du bli pliktig å godtgjøre Overvåkningsbutikken for verdireduksjonen. Dette gjelder også produktemballasje som skal være i opprinnelig stand uten teiping eller andre fysiske skader. Godtgjørelsen kan beløpe seg til varens totale pris.

Angerett gjelder kun for privatpersoner.

Reklamasjon

Hvis du vil reklamere på en feil på bestilt vare, skal du innen rimelig tid fra feilen ble oppdaget, eller burde ha blitt oppdaget, kontakte Overvåkningsbutikken på 64 83 83 00. Reklamasjon må skje innen 3 år etter mottaket av en vare.

Når varen har blitt returnert og reklamasjonen godkjent, kompenserer Overvåkningsbutikken deg gjennom reparasjon av eksisterende produkt, gjennom et nytt likeverdig produkt eller ved at du får igjen betalingen for produktet.

Overvåkningsbutikkens tekniker kontrollerer/tester innsendte varer i samsvar med den feilbeskrivelse som du har oppgitt, det er derfor en fordel om den er så utførlig som mulig. Hvis varen anses å være feilfri, debiteres en avgift for feilsøking ifølge vår prisliste for feilsøkingstjenester.

Returer

Returer (med hensyn til utnyttelse av angrerett eller på grunnlag av reklamasjon) skal sendes tilbake i originalemballasje eller i annen forpakning egnet for produktet samt godt innpakket i et støtdempende materiale. Ansvaret for transporten til oss påhviler den som har returnert varen. Det betyr at eventuelle transportskader som følge av mangelfull forpakning debiteres deg som kunde.

Ved utnyttelse av angrerett står du for kostnaden for retur med våre fraktsedler, for øyeblikket 169 kr (inkl. merverdiavgift). Varer som sendes inn utenfor vårt system med egne fraktsedler, tas ikke imot av oss.

Transportskader

Det er viktig at du kontrollerer at pakken er uskadet når du får den. Hvis pakken er skadet, må be budet gjøre et notat om skaden ved utlevering eller si at du ikke vil ta imot pakken pga. skaden. Eventuell transportskade skal meldes omgående til Overvåkningsbutikken på 64 83 83 00. Hvis du oppdager skaden først etter at du har åpnet pakken, reklamerer du umiddelbart til oss ifølge ovenstående eller senest innen 14 dager fra du hentet ut pakken.

Ansvar for feil på varer

Overvåkningsbutikkens ansvar som følge av feil på vare, forsinkelse eller skade (så vel direkte som indirekte) er begrenset til hva som står i disse.

Overvåkningsbutikken har under ingen omstendigheter ansvaret for indirekte skader, følgeskader eller noen annen skade som følge av umulighet eller vanskelighet for å bruke utstyr eller informasjon, tap av informasjon eller uteblitt gevinst i forbindelse med bruk av informasjon om produkter på vår hjemmeside.

Garanti

Garantitiden for alle våre produkter er ett (1) år. Garantisakene håndteres forskjellig avhengig av varens art. Visse garantisaker håndteres av produsenten, men de fleste tilfeller håndteres av Overvåkningsbutikken direkte. Gjennom å tegne visse supportavtaler kan du forlenge garantien på produktet så lenge du er tilknyttet tjenesten. Disse avtalene må alltid tegnes under garantitiden.

Teknisk support

Ved kjøp av produkter hos oss inngår ett års kvalifisert teknisk telefonsupport for våre produkter og eventuell nettverkskonfigurering. Etter ett år kan du velge mellom å tegne supportavtale fra 99 kroner/md eller betale for enkeltsaker à 499 kroner per sak (høyst 40 minutter).

Din konto

Innloggingsopplysninger (brukernavn og passord) til din konto på Overvåkningsbutikkens hjemmeside skal håndteres slik at de ikke blir kjent for uvedkommende. Ved å gi dine innloggingsopplysninger til noen annen bekrefter du at den personen har rett til å bestille i ditt navn, og at du er betalingspliktig for den typen bestillinger. Hvis du har mistanke om at uvedkommende har tilgang til innloggingsopplysningene, skal du umiddelbart meddele Overvåkningsbutikken og bytte passord.

Om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre kundeopplevelsen på hjemmesiden.

Behandling av personopplysninger

Vi behandler som utgangspunkt bare personopplysninger som du gir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Ved de tilfeller som vi også behandler personopplysninger for andre formål, eksempelvis gjennom e-postutstendelse med tilbud, gjøres det bare hvis du har samtykket til akkurat dette formålet. Ved samtykke skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem. Vi forbeholder oss retten til å be om personnummer for å kontrollere kredittverdighet ved fakturakjøp og delbetaling.
Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når:

  • du har samtykket til utleveringen, eller
  • det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre avtalen overfor deg, eller
  • loven krever det.

Hvis du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg eller ønsker å bruke dine rettigheter for å se, rette eller slette opplysninger ifølge personopplysningsloven, kan du kontakte oss på post@overvakningsbutikken.no eller 64 83 83 00.