Overvåkningsbutikken 2.0

Det siste halvåret har vi i Overvåkningsbutikken jobbet hardt for å kunne tilby en bedre service til dere kunder, så vel nye som trofaste. Vi har gjort et totalt ettersyn og har nå utviklet en mer moderne hjemmeside, knyttet til oss agenturer fra ytterligere en verdensledende leverandør og utviklet nye etterspurte tjenester. Den grafiske profilen har vi også oppdatert for at dere lettere skal kjenne dere igjen. Arbeidet har kretset rundt å øke verdien og gjøre det enklere for dere som kunder. Rull ned for å lese mer om de store forbedringene vi har gjort, og hva de innebærer for dere!

Ny og mer lettnavigert hjemmeside

Vår nye hjemmeside gir deg lettere overblikk over produkter og mye tydeligere informasjon om respektive produkt. Vi har lagt stor vekt på å skape lettforståelig produktinformasjon slik at du alltid skal vite hva du kjøper. Det innebærer at produktbeskrivelsene er bedre strukturert, og at all nødvendig informasjon finnes lett tilgjengelig.

Prøv ny side

Mange nye produkter og bedre priser

Vi har sett over vårt sortimentet og utvidet tilbudet innen de fleste områder. Du vil merke at vi har flere overvåkingskameraer, masse nytt nettverkstilbehør, en mengde nytt tilbehør og gode tjenester som kan forenkle hverdagen din. Selvsagt er vi ikke fornøyd og vil kontinuerlig legge ut nye og morsomme produkter som gjør kameraovervåkingen både bedre og mer effektiv. Forskjellige typer tjenester er også noe mange etterspør, og derfor vil vi også arbeide frem flere smarte tjenester som gjør det enklere for deg samtidig som det skaper verdi. Vi har også reforhandlet med våre leverandører og lyktes å senke utsalgsprisene til deg som kunde.

Ny konfigurator for overvåkingssystem

Overvåkingsbehovet varierer veldig mellom forskjellige områder og miljøer, og derfor har vi utviklet enkle konfiguratorer der du som kunde enkelt kan få frem det overvåkingssystemet som du faktisk trenger. Vi har delt opp systemene i tre forskjellige deler – bra, bedre og best – for å gjøre sammenligningen lettforståelig. Du velger de kameraene du vil ha og kan blande fritt mellom inne- og utekameraer. Deretter velger du de kabellengdene du trenger og en rekke smarte tilvalg som øker funksjonen på overvåkingssystemet. En konfigurator som gjør det enkelt å bestille det du virkelig trenger og dessuten rabatterer det meste for deg!

Prøv å konfigurere et system

AETEK – ny stor leverandør av PoE-svitsjer

En PoE-svitsj er en viktig del av et kamperaovervåkingssystem der strømforsyning til kameraene og stabil signalhåndtering er grunnlaget. Vi har derfor knyttet til oss en virkelig dyktig leverandør av svitsjer som vi føler oss trygge på. AETEK har et komplett tilbud av PoE-svitsjer som omfatter både unmanaged og managed. Dessuten finnes en komplett serie som er helt vanntette, noe som skaper nye muligheter for effektiv kameraovervåking utendørs. At AETEK leverer svitsjer til noen av verdens mest kjente kameraprodusenter, eksempelvis AXIS, gjør at vi har stor tillit. En annen stor fordel er at de er svært prisgunstige!