Om oss

Hvem er vi?

Overvåkningsbutikken er en av Norges ledende leverandører innen kameraovervåking for privatpersoner og foretak. Vårt fokus ligger alltid på at du skal få riktig teknikk som passer, og vi hjelper deg hele veien fra analyse og design til installasjon og support. Gjennom nøye utvalgte leverandører fra Europa og resten av verden kan vi tilby profesjonelt utstyr til gode priser.

Hva gjør vi?

Vi er spesialister på sikkerhet og jobber først og fremst med kameraovervåking, men også alarmer og beskyttelse. Teamet vårt er sammensatt av en gjeng erfarne teknikere som alltid er klar for en ny utfordring fra våre kunder. Vi liker teknologi og holder oss fortløpende oppdatert på det seneste innen kameraovervåking og sikkerhet.

Hvorfor gjør vi det?

Vi vil at alle skal kunne føle en trygghet i det samfunnet vi lever i. For dem som rammes eller risikerer å rammes, er vi der for å hjelpe til. Med teknologien som drivkraft utvikler vi systemer som trygger hverdagen med alt innen sikkerhet.

Vår historie

Et fjernstyrt helikopter med et spionkamera sådde frøet som senere grodde og vokste til en av Norges største leverandører av overvåkingskameraer.

Det var en fattig, men teknologiinteressert student som kjøpte det for å leke med. Dessverre skulle leien betales, og helikopter med kamera ble solgt på Finn.no…

Historien kunne sluttet her, men et uventet møte med en glad bussjåfør endret alt. Han var spesielt fornøyd med bussens nye overvåkingskameraer og deres trygghetsskapende effekt.

Nå vokste frøet, og da neste studielån kom, ble det bestilt et par nye overvåkingskameraer, og de er nå en del av de over 30 000 stk. kameraene som Overvåkningsbutikken har solgt opp gjennom årene.

Hva skjedde med bussjåføren? Han er nå en svært kyndig og lidenskapelig selger hos Overvåkningsbutikken.

Bedriftsinformasjon

Vår adresse:

Overvåkningsbutikken Norge AS
Selma Ellefsens v 2
0581 Oslo

Tlf:

64 83 83 00

Mailadress:

post@overvakningsbutikken.no

Org nr:

913 425 340