Få PUSH-alarm og handle direkte via smarttelefonen

Med ekte PUSH-alarm får du innen fem sekunder fra en hendelse et videoklipp, eksempelvis innbrudd, brann eller oversvømmelse med unikt lydsignal. Dette er en banebrytende funksjon som tar alarmer til et helt nytt nivå med uslåelig pålitelighet.

Påliteligheten i PUSH-varslene kommer dels fra at alarmen kan aktiveres av en ekstern detektor, dels av at kameraet spiller inn i forveien slik at du kan se hva som skjedde allerede før alarmen ble aktivert. Med utekameraer kan du stoppe tyven allerede når de kommer inn på tomten og i beste fall helt unngå innbrudd!

*For maksimal pålitelighet bør utekameraer alltid suppleres med en ekstern detektor, eksempelvis bevegelsesdetektor.

Hva kan PUSH-alarm brukes til?

PUSH-alarm gir deg en ny verden av muligheter til raskt å få rede på om og hva som skjer. Det forbindes ofte med innbruddsalarm der det kan gi deg en virkelig effektiv beskyttelse ved å fange innbruddstyver allerede når de går inn på tomten. Straks når du får en PUSH-alarm på mobiltelefonen, kan du eksempelvis aktivere en sirene for på den måten å skremme bort tyvene før de er inne i bygningen. Foruten innbruddsalarm kan PUSH-alarm brukes til nesten hva som helst der du vil ha videoverifisering, eksempelvis røykvarslere eller faste overfallsknapper.

Hvordan fungerer det?

PUSH-alarm aktiveres generelt av en detektor som er ekstern for kameraet, og som er skilt fra bildedetektering. Den smarte tanken bak dette er at det er vanskelig, om ikke umulig, å lure detektorer som er utviklet med en ting i fokus: å detektere mennesker. Gjennom en alarm med videoklipp blir verifiseringen svært rask. Det blir helt enkelt en bildeverifisering av en allerede svært pålitelig alarm der du selv kan avgjøre om det er naboen som banker på eller en uvedkommende person. Det er også mulig å bruke intelligent videoanalyse for PUSH-alarm, men den blir aldri like skarp som eksterne detektorer. Visse kameraer kan selv styre en PUSH-alarm frittstående, mens andre må kobles til en videolagringsenhet for å aktivere alarmen.

Hvilke produkter har PUSH-alarm?

PUSH-alarm er en unik funksjon som kun finnes på AVTECHs finere IP-kameraer og videolagringsenheter. Flere innekameraer har en innebygd bevegelsesdetektor der kameraet selv kan sende PUSH-alarm så fort den er tilkoblet Internett. Utekameraer har ikke noen innebygde detektorer på grunn av værbeskyttelse og må derfor suppleres med eksempelvis en bevegelsesdetektor for å gi pålitelige alarmer. Også flere videolagringsenheter for TVI / HD CCTV er utstyrt med alarminnganger, noe som gjør at også et enkelt analogt kamera kan gi bildebevis ved bevegelse, røyk eller lignende. Nedenfor finner du de produkter som støtter PUSH-alarm.

Produkter med PUSH-alarm

Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 4999 kr