Perfekt mørkesyn med Solid Light

Solid Light påser at kameraets nattesyn alltid er på et perfekt nivå. Glem overeksponerte nærbilder og uskarpe nattebilder, kameraet kjenner igjen hvis noen kommer nær kameraet og tilpasser lyset for perfekt eksponering. Solid Light forlenger også levetiden på IR-belysningen gjennom optimert kjøling og smart design.

Hva brukes Solid Light til?

Solid Light gir en kraftig forbedret overvåking i mørke og er egnet der kravene til bra nattesyn er høye. Det kan være egnet ved villaovervåking, landbruk og store åpne steder med begrenset belysning. Takket være den høye effektiviteten på IR-lyset når nattelyset eksepsjonelt langt for kameraer med Solid Light, så det er også å anbefale for dem som vil se lange avstander om natten uten å måtte legge til ekstern IR-belysning.

Hvordan fungerer Solid Light?

Solid Light er en teknikk for effektiv håndtering av IR-lys (mørkesyn). For å maksimere lyset om natten har AVTECH skapt en helhetsløsning som inkluderer lyskontroll, økt effektivitet og smart kjøling. Lyskontrollen innebærer at Solid Light automatisk justerer lysstyrken hvis objekt kommer nært eller nærmer seg kameraet for å unngå overeksponering i bildet. Den økte effektiviteten på IR-lyset kommer dels fra bruken av moderne ultradioder, dels fra smart design som gjør at lyset spres på en bedre måte. Det gjør at lyset når lengre avstander og gir mer effektiv natteovervåking. Dessuten kan IR-lyset stilles inn i forskjellige effektstillinger for å passe forskjellige miljøer. Den smarte kjølingen er et resultat av en nyutviklet elektronikkrets i kombinasjon med effektive kjøleflenser. Sammen optimerer de temperaturen og gir IR-lyset en overlegen levetid.

Hvilke kameraer har Solid Light?

Solid Light er en unik funksjon som bare finnes på AVTECHs beste IP-kameraer. Foruten at de har bra nattesyn, er de også kameraer fylt med annen funksjonalitet. De fleste har også WDR, noe som i kombinasjon med Solid Light gir virkelig skarp ytelse i mørke miljøer med varierende belysning.

Produkter med Solid Light

Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 4999 kr