Maksimal fleksibilitet – håndterer alle kamerateknikker

Gamle eller nye kameraer spiller ingen rolle med denne videolagringsenheten med pentabridteknikk. Den kan ta imot IP-kameraer (opp til 5 mpx), analoge kameraer, TVI, CVI og 960H. Fleksibiliteten er således total, og du kan velge å ha igjen noen av dine gamle kameraer samtidig som du kan ha den nyeste teknikkens IP-kameraer i samme system.

Hva brukes pentabridteknikken til?

Pentabridteknikken passer best ved oppgraderinger av systemer der deler av det gamle systemet skal være igjen. Den passer også utmerket der de eksisterende koaksialkablene skal være igjen, men en bedre oppløsning ønskes via TVI-kameraer eller lignende. Ofte trenger et overvåkingssystem å utvides, og dersom det allerede finnes trukne koaksialkabler, kan man spare mye dyrebar tid på å slippe å trekke dem på nytt. Med pentabridteknikken kan de gamle kameraene spares og mer høyoppløste IP-kameraer legges til på en enkel måte.

Hvordan fungerer pentabridteknikk?

Pentabridteknikk er en smart teknikk som gjør at videolagringsenheten kan ta imot og håndtere fem forskjellige typer videosignaler. Den kan ta imot digitale signaler og fire typer analoge signaler (TVI, CVI, 960H og vanlig analog). De forskjellige analoge signalene kobles direkte inn i enheten mens de digitale signalene tas inn gjennom nettverket via identifisering av kameraenes IP-nummer. De digitale og analoge visningene jobber deretter side om side i enheten.

Hvilke enheter har pentabridteknikk?

AVTECH er ledende på akkurat pentabridteknikken, og i vårt sortiment finnes det to enheter med denne nye teknikken – én på 4 kanaler og én på 16 kanaler.