Skarpe bilder også i motlys og skygger med ekte WDR

Kameraets innebygde WDR-funksjon gir deg fantastisk bildekvalitet selv om det er skyggefulle partier eller motlys. Det muliggjør identifikasjon i alle slags miljøer. Du får helt enkelt et perfekt eksponert bilde i alle lysforhold. Sammenlign bildene for å se forskjellen!

Når skal WDR brukes?

WDR er utviklet for miljøer med varierende lysforhold. Entreer er eksempelvis ofte utsatt for sterkt lys fra døren, men svakere lys ved sidene av denne. Et kamera med WDR vil kunne håndtere disse miljøene utmerket og senke lyset i entreen slik at det er mulig å se hva som er utenfor samtidig som skyggene innenfor blir tydelige. Ved detektering av registreringsskilter kan WDR også være avgjørende siden lys fra bilens lyskastere ellers ville mørklegge skiltet.

Hvordan fungerer WDR?

WDR (Wide Dynamic Range) optimerer bildet i miljøer med mye motlys eller i skyggefulle områder. I lyse partier dempes eksponeringen for ikke å gi overeksponerte flater. De mørkere partiene gis økt eksponering og lyses opp. Når alt slås sammen, blir det et balansert bilde med mye større mulighet til identifikasjon. Teknikken bak er at kameraet tar et bilde med et høyere dynamisk spenn enn hva som er mulig å presentere. Deretter utfører kameraet en kartlegging av bildets nyanser og filtrerer bort visse lysnivåer for til slutt å presentere et bilde der både de lyseste og mørkeste partiene har påvirket. Resultatet blir et bilde med mer detaljer både i det lavere og det øvre registeret, et virkelig bra bilde helt enkelt!

Hvilke kameraer har WDR?

Generelt har alle kameraer i AVTECHs premiumserier WDR, det vil si kameraer fra 5- og 8-serien. Visse av disse har en digital WDR som er litt mindre effektiv, men fremdeles virkelig skarp. Nedenfor er kun de kameraene med ekte WDR presentert.

Produkter med WDR

Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 3999 kr
Storselger
Fra: 4999 kr